Diverse

Bine bine și eu cu viermii din frigider ce fac?

Da știu asta. Membrii unei familii trebuie să ajungă la un echilibru și fiecare să își urmeze pasiunile. Dar dacă pasiunea unuia din Team State înseamnă să am eu viermi în frigider? Cam care e limita și care e soluția?
Da. Am viermi în frigider lângă mâncare, băutură.
Nu se plimbă ei așa cum vor. Stau în recipiente speciale. Că dacă ar sta în cameră s-ar face muște. Hmm eu nu vreau nici muște cu atât mai mult viermi in frigider.


Și nu. Soțul meu nu e pescar. Nici nu ințelege plăcerea din a merge la pescuit.
Deci cum am ajuns eu să am viermi in frigider?
Păi simplu. Soțul și copilul își doresc animale(caine). Casa noastră și grădina nu permite deocamdată ca spațiu. Soțul meu și-a făcut acvariu de 1 tonă și singurul lucru pe care am voie public să îl zic e că din patul meu am o priveliște mișto. Se pare că peștii din acvariu nu sunt de ajuns și că eu nu suport zgomotul acvariului..
Așa că am trecut prin mai multe animale: broaște țestoase, peruși, purceluș de guineea și da, arici. Am avut arici zău. Și ăsta e animal nocturn și grohăie. A fugit. Nu nu i-am dat eu drumul ca nu sunt așa sadica. A fugit dintr-o cușcă improvizată din hârtie. Am stat să căutăm la el în 25 a lui decembrie toată ziua.
Pisica era una mai defectă dar era zurlie. Am găsit-o pe stradă și am adus-o acasă. Cred că s-a dus la alți stăpâni în fericirea ei fără să iși dea seama că sunt alții.
Broaștele țestoase le-am dat că au nevoie de o îngrijire pe care Vlad nu era capabil să le-o ofere la momentul ăla. Perușii i-am făcut cadou că i-am luat prea devreme și copilul avea tendința să le zgâlțâie colivia.
Acum la cei 7 ani  are idea că îi place dragonul de Komodo. Evident că nu vreau crocodili, șerpi. lilieci sau mai știu eu ce. În plus cu toată experiența asta acumulată de animale care au trecut pragul căsuței noastre parcă nu am tragere. Cum părerea mea contează s-a născut ideea de șopârle.

Da. Am șopârle în casă. Agame cu barbă. Două. Care ghici ce? Se hrănesc cu viermi vii. Ele sunt cumințele, blânde și au și o figură draguță. Pot zice că sunt animalele de companie perfecte. Stau in terariu, nu fac zgomot. Au un singur mare defect: viermii din frigiderul meu.

În loc să am un animal de companie am 2 șopârle și cine știe câte zeci sau sute de viermi.
În loc să îmi fie mai ușor… nah acum cresc și am grijă și de viermi.
Și tot cu gândul ăsta că în frigiderul din casa noastră alături de mâncare trăiesc niște chestii vii azi mi-a venit idea să cumpăr un mini frigider unde să ținem viermii separat.
Și de ce nu, daca tot am loc acum fac stoc și de bere.
Cine vrea viermi sau bere la 12 noaptea sau în caz de calamitate dați un telefon că întrețin stocul.

Alexandra StateOfMind

august 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *